Még a legelső bejegyzésemben írtam le ennek az iszonyú finom kis bonbonnak a receptjét, de most úgy éreztem, hogy itt az ideje újra feleleveníteni. Karácsony közeledtével a kedves munkatársaimat a gyakornoki helyemen leptem meg ezzel a finom édességgel. Szerencsére nagy sikert arattam vele, úgyhogy bátran ajánlom Nektek is! Elkészíteni nagyon könnyű, elrontani nem lehet szóval tökéletes!:)
A receptet itt találjátok.
Érdemes a csokiba mártott golyókat fóliával kibélelt tálcára tenni, erről könnyen lejön száradás után, ráadásul nem koszoljuk össze a tálat. (a rászáradt csoki ugyanis elég nehezen mosható le)
A papír, amibe csomagoltam: mikron fólia, hobby boltban: 298ft/m, viszont a szélessége jóval nagyobb, mint egy átlagos tekercsé, így 1 m két adag bonbon (60db) csomagolására is elegendő.
Íme, az eredmény: