ötletek a hétköznapokra

Be Creative!

Be Creative!

S.K. nyaklánc

2015. február 20. - sebidori91

Rengeteg féle ékszert készíthetünk saját kezűleg, a blogon is írtam már korábban karkötőkről, gyűrűkről nyakláncokról, most egy olyan nyaklánc ötletet hoztam, amit szalvéta tehcnikával dekorálhattok. Szerintem nagyon kis csini lett, próbáljátok ki ti is! 

nyaklanc12.JPG

Amire feltétlenül szükségetek lesz: 

  • üveglencsés medál
  • lánc 
  • decoupage ragasztó
  • szalvéta
  • olló, ecset, ragasztópisztoly
  • szalag

Pár perc alatt el lehet készíteni és szerintem nagyon sokféleképpen variálható. 

Először az üveglencsét kell átrajzolni a szalvétára és ezt kell kivágni. A szalvéta utolsó két rétegét eltávolítjuk, majd a decoupage ragasztóval bekenjük az üveglencsét és erre tesszük a szalvétát. Ha ez megszáradt, akkor nyomjunk egy nagy csepp sima hobby ragasztót a medálba és nyomjuk bele az üveglencsét. A szalagból készítsünk egy kis masnit, majd ragasztópisztollyal ragasszuk fel rá. A láncra lapos fogó segítségévek rakjuk fel. 

nyaklanc11.JPG

A bejegyzés trackback címe:

https://becreative.blog.hu/api/trackback/id/tr437193061

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása