ötletek a hétköznapokra

Be Creative!

Be Creative!

Mentsd meg a régi kincseket!

2020. május 28. - sebidori91

Veled is előfordult már, hogy a családi étkészletből már csak 1-2 darab maradt meg? Túl szépek hogy csak kihajítsuk, ráadásul egy-két szép emlék is kötődik hozzá....Inkább egy megfelelőbb funkciót kellene nekik adunk! Ilyen lehet a gyorsan elkészíthető süteményes tálaló! 

Porcelán tányér esetében porcelán, üveg tányér esetében üveg ragasztóra lesz szükséged. Nem érdemes ragasztópisztollyal bíbelődni, száradás után, simán ketté tudtam szedni....jobb beruházni egy jó erős ragasztóra, és hagyni legalább 8 órát száradni. 

Szerencsés esetben egy kisebb és egy nagyobb tányért használj, de két ugyanakkora tányérral is el tudod készíteni a süteményes tálalót. 

Ahhoz, hogy a két tányér megfelelő távolságra legyen egymástól, használnod kell 'távtartót'. Ez lehet egy vékonyabb kis váza, egy magasabb gyertyatartó, de akár egy erős talpas pohár is. 

Nem csupán sütemény tálalására, de édességek, gyümölcsök prezentálásra is tökéletes! Szuper éke lehet a szülinapoknak, ünnepeknek és biztos jó érzés lesz, hogy megmentettünk egy darabot a múltból, amely talán sok kedves emléket felidéz bennünk <3 :) 

 

tal2.jpg tal1.jpg

 

 

 

Ha tetszett a videó, iratkozz fel youtube csatornámra, kövess facebookon és instagramon! :) 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://becreative.blog.hu/api/trackback/id/tr7215727582

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása