ötletek a hétköznapokra

Be Creative!

Be Creative!

Édes szeptember

2013. szeptember 20. - sebidori91

Itthon egyre több fesztivál kerül megrendezésre, nem kis örömömre pedig  három évvel ezelőtt megnyitotta kapuit az első Édes napok.  Idén szeptember 20-22-ig látogathatják a csoki szerelmesei a "fesztivált" a Millenáris parkban.

A látogatók a belépőjegy áráért (felnőtteknek 2000Ft) részt vehetnek kóstolókon, bemutatókon, ismert gasztro bloggerektől leshetik el a sütés csínnyát bínnyát, sőt este még különböző koncerteken is részt vehetnek. (pl.: The Bluesberry Band koncert ) Nem csak rengeteg fajta csokival, süteménnyel ismerkedhetünk meg, de lesznek kávé különlegességek és tea variációk is. Az idei vendég Svájc, így finom csokiból lesz bőven. 

További információkat itt találtok a programról. 

Ha azonban nincs időtök, pénzetek vagy egyszerűen nem vágytok a tömegbe, otthon is megrendezhetitek a saját édes napjaitokat. Most néhány otthon könnyen elkészíthető édességet hoztam nektek, hogy ti se maradjatok le semmiről! :) 

1209138_440433686069442_2101457447_n.jpg

(a képekre kattintva eléritek a pontos leírást, és receptet is) 

Kekszes csokis bonbon

szivbonbon2.jpg

Mandulás brownie

torta1.jpg

Kókuszos bonbon (bountys)

Kép 1055.jpg

Trüffeles bonbon

Fénykép0564.jpg

Csokis mandula

Kép 976.jpg

Édes hétvégét kívánok nektek! :)

A bejegyzés trackback címe:

https://becreative.blog.hu/api/trackback/id/tr85526620

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása