ötletek a hétköznapokra

Be Creative!

Be Creative!

Karácsonyi ajtódísz

2012. november 20. - sebidori91

Először is, szeretném Nektek elmondani, hogy az elmúlt egy hétben több mint  760 látogatója volt az oldalnak! Ennek iszonyatosan örülök és remélem, hogy  a későbbiekben ez a létszám csak növekedni fog!

Továbbá szeretném felhívni a figyelmeteket, hogy érdemes a blogot facebookon lájkolni (itt), mert a friss bejegyzésekről azonnal tájékozódhattok és olyan információkat is megtudhattok, amik esetleg itt az oldalon nem kerülnek külön bejegyzésbe. 

http://www.facebook.com/becreative.blog

_____________________________________________________________

Sokat gondolkoztam, hogy hogyan készítsem el ezt az ajtódíszt, végül a fekete fehér kombó mellett döntöttem, így azt hiszem egy kicsit modernebb stílusú lett. Azért remélem, tetszik majd Nektek, és esetleg ihletet kaptok egy saját elkészítéséhez is.

Elkészítési idő: 30 perc

Hozzávalók:

  • hungarocell koszorú alap
  • fekete csipke 
  • fehér organza
  • piros flitter
  • néhány kisebb gombostű

Elkészítés:

A fekete csipkét egyszerűen feltekerem a koszorúalapra (1.kép) - nem mértem le, hogy milyen hosszú, de szerintem 3m biztosan elég- majd a végét egy gombostűvel rögzítem. (2.kép) Az organzából vágjunk ki 5-6 egyre kisebb körlapot, majd a széleit gyertya segítségével olvasszuk meg (4.kép) -ettől lesz a széle olyan élethű, "rózsás" - tegyünk a közepére egy piros flittert, majd a flitter közepébe szúrjunk egy gombostűt és így szúrjuk fel a koszorúalapra.(5.kép)

mobil65.jpg

Még készíthetünk további két -kisebb- virágot is, ezt is az előbb leírtak szerint rögzítsük. Végül egy ezüst, fehér vagy fekete vékony szalagra fűzzük fel. Ha nem szeretnénk hogy elmozduljon, a szalagot egy gombostűvel a kör belső részén rögzítsük.

mobil66.jpg

Készen is vagyunk! Akaszthatjuk ajtóra, szekrényre vagy ahová csak szeretnénk! Nem kifejezetten az a piros-arany-zöld, csillogó koszorú, de nekem éppen ettől tetszik!

Remélem ti is kedvet kaptok, hogy idén valami különlegeset készítsetek! Ha bármi kérdésetek van, vagy hozzászólásotok, nyugodtan kommenteljetek!:)

mobil67.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://becreative.blog.hu/api/trackback/id/tr774916839

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása