ötletek a hétköznapokra

Be Creative!

Be Creative!

Rózsa szalagból

2013. február 08. - sebidori91

Még karácsonykor vásároltam ezt a seszínű csomagolópapírt, és milyen jól tettem, ugyanis akármilyen alkalomra jó, megfelelő díszítéssel. Most szülinapra, piros papír/szalag rózsákkal kombinálva:)

rozsa2.jpg

Elkészítési idő: 30 perc (de lehet, hogy csak azért, mert előszőr csináltam)

Hozzávalók:

  • piros szalag
  • cérna, tű
  • fehér, de inkább piros filc anyag
  • kétoldalú ragasztó 

Elkészítés:

Vágjunk ki egy tetszőleges méretű körlapot az anyagból, majd varrjunk rá 5 öltést (mintha a kör sugara lenne). Végül a szalag végét is varrjuk hozzá a közepéhez. (1.kép) Indulhatunk is a szalaggal körbe. Az egyik öltés alatt dugjuk át, utána a szalag fölött, majd megint alatta, majd újra fölötte. Így tovább haladjunk addig, amíg nem lesz kellő nagyságú a virágunk.(2.kép) A végét is néhány öltéssel rögzítsük. Ha néhány helyen kilóg a filc anyag (mint esetemben) kis, hegyes ollóval vágjuk le őket. (3.kép) Én kétoldalú ragasztóval tettem fel a csomagomra, de természetesen használhattok folyékony ragasztót is. 

Ezzel a virággal nem csak ajándékot díszíthetünk, de kitűzőként vagy akár hajcsatként is jól néz ki. 

rozsa_1.jpg

rozsa1.jpg

Itt szeretném újra megemlíteni, hogy a facebook-on NYEREMÉNYJÁTÉKOT indítottam. Nagyon egyszerű a feladat, lájkolni kell a blogot, megosztani a képet és kész! :) A 200. lájk után sorsolok, és a nyertes választhat egy gyöngytyúk tollból készült fülbevaló vagy egy arany gyöngyös fonott karkötő között. Érdemes megosztani, mert egyelőre csak 25 versenyző van, így elég nagy az esélye, hogy éppen TE leszel a nyertes! (már 187 lájknál tartunk)

Ha érdekel a játék, kattints a képre!:)

nyeremeny.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://becreative.blog.hu/api/trackback/id/tr205069452

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása