ötletek a hétköznapokra

Be Creative!

Be Creative!

Ajándékozni jó!

2015. december 16. - sebidori91

Idén, már sokadik éve, elkészítettem újra a cipősdoboz-ajándékaimat. Biztos vagyok benne, hogy már sokan hallottatok erről a karácsonyi jótékonysági akcióról, ha mégsem akkor néhány mondatban összefoglalom. 

A kérdés a következő: Mi fér el egy cipősdobozban? Rengeteg szeretet és néhány apróság, hogy valakinek (egy gyermeknek) szebbé tedd a karácsonyát. Különböző korú és nemű gyerekeknek készíthetsz dobozt, amit rengeteg helyen le is adhatsz az ország több pontján. További részletek: itt

doboz201507.JPG

Miért választon a jótékonyságnak ezt a módját? Mert szeretek ajándékot venni! Imádok összeállítani egy-egy dobozt, vásárlás közben arra gondolok, hogy vajon ki kapja? Szereti majd azt, amit beleteszek? Általában próbálok általános szükségeletek kielégítő ajándékokat belerakni (fogkrém, szappan), édességet (cukor, csoki) illetve a korosztálynak megfelő ajándékot is. (neszeszer, színező, smink cucc stb.)

Idén ezek a dobozok készültek:

A bejegyzés trackback címe:

https://becreative.blog.hu/api/trackback/id/tr398178474

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása