ötletek a hétköznapokra

Be Creative!

Be Creative!

Nyári rövidnadrág 300 Ft-ból

2013. május 02. - sebidori91

A legolcsóbb lehetőségünk arra, hogy új ruhadarabbal bővítsük a ruhásszekrényünket, ha egy régit újítunk fel. Most én is ezt tettem, így 300 Ft-ból készítettem egy "új" farmer rövidnadrágot. Ollón, cérnán és a nadrágon kívül egy marék felvarrható strasszra lesz szükséged, amit 300 Ft-ért tudsz megvásárolni a hobby boltokban.

nadrag1.jpg

hozzavalok6.jpg

Elkészítés:

Döntsd el, milyen hosszúságú nadrágot szeretnél, ehhez adj hozzá még kb 10 cm-t és a többit vágd le. (1-2.kép) Ezután hajts fel 5 cm-t, (3.kép) majd még egyszer 5 cm-t. (4.kép) Oldalt pár öltéssel rögzítsd a hajtást. Végül, vasalóval menj át rajta. hogy szebb legyen az eredmény. Tulajdonképpen már kész is az új nadrág, a strasszos díszítés csak opcionális. 

nadrag2.jpg

A strasszokat helyezzük el a hátsó zseb felső részénél (nem érdemes az egész zsebre tenni, mert kényelmetlen lesz, ha leülünk) egy csíkba, majd az anyaggal azonos színű cérnával varrjuk fel őket egyenként.

Legalább két-három öltéssel rögzítsük a köveket, különben az első mosásnál leesnek.

nadrag3.jpg

nadrag4.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://becreative.blog.hu/api/trackback/id/tr625262607

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása