ötletek a hétköznapokra

Be Creative!

Be Creative!

Masnis karkötő

2013. április 15. - sebidori91

Kicsit eltűntem a héten, részben a jó idő miatt is, részben egyéb tényezők akadályoztak a munkálkodásban. Viszont ma, itt vagyok és egy aranyos masnis karkötőt mutatok Nektek! Elkészíteni pofonegyszerű, az eredmény pedig szuper cuki:) 

masni3.jpg

Elkészítési idő: 30 perc

Hozzávalók:

  • színes anyagdarab
  • gumis damil
  • nagyobb szemű gyöngy
  • szalag
  • tű, cérna

Elkészítés:

Kezdjük a masnival! Egy kisebb darab, téglalap alakú anyagra lesz szükségünk. (2.kép) A két hosszabbik oldalát a középre hajtjuk, hogy kb egy milliméteren fedjék egymást. (2.kép) A két rövidebb oldalt is középre hajtsuk, hasonlóan az előzőekhez. (3.kép) Most, tűvel és cérnával néhány öltéssel ráncoljuk össze a masni közepén, és jó erősen kössük meg. (4.kép) Végül, egy kis darab szalagot kössünk a közepére, amivel eltakarjuk a cérnát. (5.-6.kép)

masni_1.jpg

A gyöngyöket fűzzük fel egy vastagabb, erős, gumis damilra. Én néhány kisebb gyönggyel kezdtem, majd jöttek eggyel nagyobbak, majd újra a kisebbek. (7.kép) Kössünk csomót a damil két végére, hogy a gyöngyök ne guruljanak le. A két végén lévő gyöngyöt varrjuk fel a masnira. Készen is vagyunk!:) 

masni2.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://becreative.blog.hu/api/trackback/id/tr765228269

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása