ötletek a hétköznapokra

Be Creative!

Be Creative!

Ékszerkészítési ötletek

2013. január 16. - sebidori91

A mai bejegyzésemnek a célja az, hogy kedvet kapjatok elkészíteni a saját ékszereiteket! Nem fogok most pontos leírásokat mutatni vagy azért, mert már fent van a blogon, vagy, mert egyszerű elkészíteni és már a képről is tudni fogjátok. Természetesen, ha bármilyen kérdés felmerül bennetek, nyugodtan írjatok! :)

A gyöngyök és készítéshez szükséges eszközöket, én leginkább a Blaha Lujza téren lévő gyöngyboltban szoktam megvenni. Nektek is ezt ajánlom, mert rengeteg féle gyöngy, kapocs, medál közül választhattok még is az áruk nagyon kedvező!

Remélem Ti is kedvet kaptok, hogy ezeken a hideg, téli napokon otthon kreatívkodjatok és elkészítsétek, mondjuk az új fülbevalótokat!:)

ekszerek1.jpg

Ezeket a kiegészítőket anyukám készítette, nagyon ritkán ő is vérszemet kap, és akkor egy-két hétig csak ezzel foglalkozik!:) A karkötőkhöz gumis damilt használt, így bárki nagyon könnyedén fel tudja venni és nem kell bajlódni a kapcsokkal.  A többsoros karkötő elkészítése igazán nagyon könnyű, mert csak ki kell választani 4-5 különböző színű, de hasonló árnyalatú gyöngyöt és találomra, egymás után felfűzni őket!:) 

ekszerek2.jpg

Ezek  közül már biztos sok ismerős azoknak, akik rendszeresen olvassák a blogot, de azért úgy gondoltam itt összeszedve egyszerűbb kiválasztani a nekünk tetszőt!:)
Kék szalagos karkötő leírásáért IDE katt.

Piros szalagos: ITT

Rózsaszín karkötő ITT

Fekete-fehér tollas fülbevaló: ITT

Arany-fekete fonott karkötő leírását pedig ITT találjátok!:) 

A bejegyzés trackback címe:

https://becreative.blog.hu/api/trackback/id/tr805021684

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása