ötletek a hétköznapokra

Be Creative!

Be Creative!

Toll fülbevaló II.

2013. január 08. - sebidori91

Szerencsés vagyok, mert igazi gyöngytyúk tollakat használhatok az új ékszereim elkészítéséhez!:) Korábban már írtam egy egyszerűbb fülbevalóról, ez most kicsit bonyolultabb, de annál szebb lesz!:) Természetesen nem szükséges igazi toll az elkészítéshez, nyugodtan használhatjátok a boltban kaphatóakat.

Hozzávalók:

  • fülbevaló alap (99ft)
  • kör fülbevaló (erre fűzzük fel a gyöngyöket és a tollakat) (99 ft)
  • 6 kisebb toll
  • gyöngyfűző drót
  • fehér gyöngy

Elkészítési idő: 40perc

Elkészítés:

Tervezzük meg, hogy a tollakat hogyan szeretnénk elrendezni a fülbevalón (2.kép) Én úgy találtam ki, hogy középen lesz egy szürke és két oldalt pöttyös toll. Vágjunk le egy kb 6cm hosszú gyöngyfűző drótot (3.kép) majd ezt tekerjük fel a toll végére (4.kép) úgy, hogy egy hurkot is készítsünk rá. A fülbevaló alapra fűzzünk fel 3 szem fehér gyöngyházfényű gyöngyöt, majd jöhet a toll,(4.kép) majd két gyöngy majd újabb toll. 2 gyöngy és egy újabb toll, végül 3 gyönggyel zárjuk a sort.

 

tollasfuli1.jpg

Készen is vagyunk! Szerintem viszonylag könnyű elkészíteni, és (a boltokban kapható óriási választék miatt) rengeteg különböző színből készíthetjük el! Sok sikert!:)

tollasfuli2.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://becreative.blog.hu/api/trackback/id/tr965006245

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása