ötletek a hétköznapokra

Be Creative!

Be Creative!

Gyerekszoba

2014. május 09. - sebidori91

Május végén gyereknap, ez alkalomból készítettem most egy olyan bejegyzést, ahol ötleteket találtok arra, hogyan dobhatnátok fel a lurkók szobáját. Próbáltam egyszerű, látványos ötleteket keresni, hogy kedvet kapjatok a felújításra. 

A gyerekszoba kialakításánál érdemes figyelembe venni, hogy a játékok mindig jól elérhető, nyitott polcokon legyenek, hogy mindig azzal játszhassanak amihez éppen kedvük van. Fontos, hogy színes, de ízléses legyen a szoba, hiszen ha túl sok vibráló szint, falmatricát, figurát használunk, akkor a szoba nem alkalmas pihenésre. Legyen benne egy kis kuckó, ami a saját birodalma, ahova el tud bújni. Azt is érdemes figyelembe venni, hogy legyen egy sarok, kis asztallal, székkel, hogy bármikor le tudjon ülni rajzolni, alkotni.

kids-art-015.jpg

DSCF6490.JPG

SF---Kids-Rainbow-shutter_EL_4may12_pr_b_320x480.jpg

chalkDSC_0066.jpg

toadstool-aerial-2-682x1024.jpg

 

 tent1.jpg

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://becreative.blog.hu/api/trackback/id/tr996144380

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása