ötletek a hétköznapokra

Be Creative!

Be Creative!

Augusztusi programajánló

2013. augusztus 07. - sebidori91

Nem kell elkeserednünk, hogy itt az augusztus, hiszen ebben a hónapban is rengeteg szuper program várja az érdeklődőket országszerte. Most azokat gyűjtöttem össze, amelyek valamelyest kapcsolódnak a blog témájához, tehát közük van a kreativitáshoz, dekoráláshoz vagy a gasztronómiához.

XXIV. Országos és Nemzetközi Origami Találkozó

Helyszín: Pécs

Időpont: aug. 9-11-ig

A találkozó programjában a papírhajtogatás különböző ágainak kiválóságai
tanítanak új ötleteket, formákat a hallgatóságnak.

A 25 éve alakult Magyar Origami Kör tiszteletére szervezték meg és a
Találkozóhoz kapcsolódva mutatják be a Művészetek és Irodalom Házában
"Az Origami csodálatos világa" című kiállítás, mely egész augusztusban
ingyenesen tekinthető meg az intézmény nyitvatartási idejében.

Érdemes idelátogatnia azoknak, akik a papír bűvöletében élnek, vagy csupán kíváncsiak arra, mennyi csodálatos dolog készíthető ebből az egyszerű eszközből. További részletekért kattintsatok IDE.

Debreceni Virágkarnevál 2013

Helyszín: Debrecen

Időpont: aug.15-21-ig

Ami jelenleg is biztos, hogy a látogatók olyan meseszép virágkompozíciókat láthatnak, melyeket korábban elképzelni sem tudtak.

A fenséges illatok és a tarkaság mellett színvonalas szórakoztató programok, koncertek, táncelőadások, kiállítások, gyerekprogramok és a tűzijáték dob még egy nagyot a 2013-as Debreceni Virágkarnevál hangulatán.
Azt hiszem ez az a rendezvény, amit mindenkinek életében legalább egyszer látnia kell. Csodálatos remekművek, pompázatos virágok és elképesztő illatok.  További részletekért, programokért kattintsatok IDE.
Az MTI felvétele.
XV. Nemzetközi Szilvalekvárfőző Verseny
 

Helyszín: Szatmárcseke
 
Időpont: aug. 16-17.
 
Szatmárcseke és környéke a szilvatermelés őshazája. Idén XV. alkalommal rendezik meg a szilva télire való elkészítésének bemutatását, a szilva feldolgozásának ünneplését.
 
Igazi, különleges gasztronómiai élményben lehet azoknak részük, akik kilátogatnak a programra. A látogatók megismerhetik a szilvalekvár főzésének minden titkát, de lesz még koncert, tűzijáték és különböző kézműves foglalkozások. Részletes programért kattints IDE.
 
Mesterségek ünnepe 2013
 

Helyszín: Budapest, Budavári Palota
 
Időpont: aug. 17-20.
 

Négy varázslatos nap a Budai Várban – kavargó forgatag, a népművészet kitűnő mesterei, színpadi programok, népi játékok, gasztronómiai csábítások. Ez csak egy szelete mindannak, amelyet évről évre augusztus 20-a körül kínál a Népművészeti Egyesületek Szövetsége szervezésében az év várva várt nyári családi fesztiválja, a Mesterségek Ünnepe.
 
Tavaly volt szerencsém kilátogatni erre a programra és meg kell mondanom nem bántam meg. Gyönyörű kézműves játékok, ruhák, edények látványa mellett finom illatok csábítják a látogatókat hogy kipróbálják a különleges sajtokat, mézeket, természetesen egyenesen a termelőktől. Tömegre lehet számítani, viszont az élmény mindenért kárpótol. Jegyinformációkért és részletes programokért kattintsatok IDE.
(a képre kattintva további részleteket láthattok a tavalyi eseményről)

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://becreative.blog.hu/api/trackback/id/tr825450244

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása