ötletek a hétköznapokra

Be Creative!

Be Creative!

Nyári kupon körkép

2013. június 01. - sebidori91

Sajnos általában a kreatív boltokban nem nagyon szokott lenni szezon végi kiárusítás, vagy csak a nagyon gagyi darabokból. Az ismert Joy és Glamour napos kupon akciókból is ki szokott maradni, ám érdemes odafigyelni a közeli plázák havi kuponos napjaira, ugyanis akár 20% kedvezménnyel is vásárolhatunk! Júniusba különösen érdemes odafigyelnünk merre járunk, mert rengeteg kedvezményes nap várható!

kedvezmeny.jpg

Június 7-8. Europark: Kes Papír, kupon letölthető itt, a 6.oldalon keressétek. (10%)

Június 9. Allee Bevásárlóközpont: Kreatív Hobby, az internetről letölthető és nyomtatható kuponokat itt találjátok. (20%)

Június 12. Aréna pláza: Tchibo, Home & Cook, A kuponok még nem elérhetőek, de valószínűsítem, hogy itt fogjátok őket tudni letölteni!:) (20%)

Június 13. Campona: Kreatív Hobby, Akinek esetleg megvan a Campona saját kiadású lapja, az onnan ki tudja vágni a kupont, az interneten elméletileg itt letölthető, de én egyenlőre csak a májusit találtam. Persze, amint meglesz a júniusi, már azt fogom feltölteni!:)(20%)

Jó shoppingolást!!:)

A bejegyzés trackback címe:

https://becreative.blog.hu/api/trackback/id/tr745339334

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása