ötletek a hétköznapokra

Be Creative!

Be Creative!

Faliképek Húsvétra III.

2013. március 27. - sebidori91

Elérkeztünk az utolsó bejegyzéshez, melyben egy újabb aranyos húsvéti képet mutatok Nektek! Az előzőekben már láthattátok hogyan készül a nyuszi (itt) és a 3D-s virág (itt), most pedig bevetem a húsvét legfőbb kellékét, az elmaradhatatlan tojást!:) 

hkepek6.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Elkészítési idő: 30perc/db

Hozzávalók:

  • hungarocell tojás
  • szalvéta
  • képkeret karton 12X12 (295ft)
  • decoupage ragasztó
  • fehér-rózsaszín tempera

Elkészítés:

A hungarocell tojást egy éles késsel vágjuk félbe (1.-2.kép). Fessük le fehérre a hátteret, (3.kép) majd a tojásokat a kiválasztott szalvétával díszítsük. (4.kép)

Tipp:érdemes olyan szalvétát választani, amin kisebb önálló motívumok vannak, és azokat körbevágva ragasztani a tojásra. Így nem kell bajlódni az összeillesztéssel és a képek is könnyebben ráfekszenek a domború tojásokra.

Ragasszuk fel a tojásokat a háttérre, majd a keretet fessük ki a legsötétebb rózsaszínnel. (5.kép) Végül ragasszuk fel a keretet és az akasztót. (6.kép) 

hkep5.jpg

Nagyon jól néz ki együtt, a három kép:

hkepkeret9.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://becreative.blog.hu/api/trackback/id/tr695176462

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása