ötletek a hétköznapokra

Be Creative!

Be Creative!

Faliképek Húsvétra I.

2013. március 26. - sebidori91

Általában azok az ötletek a legjobbak, amelyek akkor jutnak az eszembe, amikor nem is számítok rá. Így esett ez tegnap is, amikor csak előszedtem a dekorációs dobozomat és megnéztem mi van itthon. Találtam három karton képkeretet, néhány szalvétát és sok színes papírt. Mindezekből születtek meg a következő húsvétváró dekorációk! Mivel nem igényel aprólékos munkát, gyerekekkel is nyugodtan hozzá lehet kezdeni!:)

hkepek8.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Elkészítési idő: 30perc/db

Nyuszis kép

Hozzávalók:

  • képkeret karton 12X12 (298 ft)
  • szalvéta (49ft)
  • decoupage ragasztó
  • fehér karton
  • rózsaszín szalag
  • fehér-rózsaszín tempera

Elkészítés:

Fessük le a keretet világos rózsaszínre, (1.kép) majd válasszuk ki a szalvétát,  ami a háttér lesz. (2.kép) A hátteret kenjük le decoupage ragasztóval, majd óvatosan tegyük rá a szalvétát. (3.kép) Középről kifelé nyomkodjuk rá a szalvétát, hogy ne legyenek benne gyűrődések.

hkepek.jpg

A nyuszihoz keressünk egy aranyos sablont (a képen a Praktika tavalyi számából való nyuszit látjátok) (1.kép) és vágjuk ki fehér kartonból (2.kép). Ragasszuk a kép közepére, majd rajzoljunk neki szemet. Egy rózsaszín masnit tegyünk a nyakára, és vattából egy kis gombócot készítsünk faroknak. (3.kép) A keretet hobby ragasztóval rögzítsük.

hkepek2.jpg

A kép hátuljára rakjuk fel az akasztót és már mehet is a falra!:)

hkepek9.jpg

sablonok:

bunny_rabbit.png

rabbit-template.jpg

rabbit_template_20100221_1668745103.jpg

hkep11.jpg

hkep4.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://becreative.blog.hu/api/trackback/id/tr365173779

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Mandiner blogajánló 2013.03.29. 13:13:02

Ezt a posztot ajánlottuk a Mandiner blogajánlójában.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása