ötletek a hétköznapokra

Be Creative!

Be Creative!

Újrahasznos Valentin

2013. február 06. - sebidori91

Sajnos se ma, se tegnap nem volt túl sok időm kreatívkodni, mert alkalmassági vizsgára kellett készülnöm. Szerencsére túl vagyok rajta (sikeresen:)), ezért késő délután előkaptam a kreatívos dobozkámat és munkához láttam. Egy nagyon kis aranyos, egyszerű mécses tartót csináltam, természetesen a közelgő Valentin-nap jegyében. Szeretem az ilyen hirtelen jött ötleteket, mert általában teljesen hétköznapi cuccokból előállítható és mégis egyedi lesz az eredmény. Ehhez tényleg nem kell elkutyagolnunk egy hobby boltba, hogy beszerezzük a szükséges kellékeket!:)

uveg2.jpg

Elkészítési idő: 20perc + száradás

Hozzávalók:

  • befőttes üveg
  • lyukasztó
  • piros papír 
  • piros szalag
  • sima folyékony hobby, vagy decoupage ragasztó

Elkészítés:

Lyukasztóval készíts sok kis konfettit. (ha harmonikába hajtod, akkor egy lyukasztással többet is tudsz egyszerre készíteni)(1.kép) Papírból vágj ki egy tetszőleges szívformát, majd ezt celluxszal rögzíts az üvegen. (2.kép) Folyékony ragasztóval/decoupage ragasztóval kend be a területet (3.kép) majd kezd el a konfettiket felrakosgatni.(4.kép) Ha szépen, egymás mellé akarod őket feltenni, akkor használj csipeszt, ha viszont csak rászórod, akkor ecsettel el tudod őket helyezgetni. Ha nem ragadnak rá rendesen a pöttyök, ecset és a ragasztó segítségével javíthatsz a dolgon. (az ecsettel pöttyöző mozdulattal tedd fel a ragasztót) Ha fent van az összes és már némileg megszáradt, vedd le a fehér papírt, végül egy piros masnit köss az üveg szájára. 

uveg.jpg

uveg4.jpg

Nem a témához tartozik, de muszáj megmutatnom a macskánkat, amint épp megpróbálja megakadályozni hogy számítógépezzek: :)

pamika2.jpg

I

A bejegyzés trackback címe:

https://becreative.blog.hu/api/trackback/id/tr495066430

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása