ötletek a hétköznapokra

Be Creative!

Be Creative!

Szükséges eszközök

2012. április 19. - sebidori91

Az eddigi bejegyzéseimben már elkészült tárgyakat láthattatok, most részletezem, hogy milyen eszközöket használtam megvalósításukhoz. Egy-egy tárgy elkészítése nem igényel különösebb felkészülést, ráadásul igazán pénztárcakímélőek.  Leginkább praktikus hozzávalókat szoktam vásárolni, amelyeket a későbbiekben is fel tudok használni, így nem igazán használok különleges technikákat.  Három dolog mindig van itthon a fiókomban: ragasztó, docoupage ragasztó/lakk és fekete üvegfesték kontúr. A legtöbb esetben (ha éppen közeledik egy születésnap) rágondolok arra személyre akinek az ajándékot szánom, és eszembe jut róla valami. Például hogy szereti a csokit, vagy az édességet, akkor egy kisebb kartonpapír dobozt vásárolok, és megtöltöm finomsággal. Van, hogy egy szín jut róla eszembe (pl. rózsaszín) és ahhoz alakítom az ajándékot. Olyan is előfordult már, hogy egy díszítő elem inspirált (pl egy szép szalvéta, vagy éppen fából készült kis betűk) és azt próbáltam elképzelni, hogy milyen környezetben, tárgyon mutatna jól. 

  • Hobby ragasztó 60ml: 398 Ft

Azért szeretem mert minden anyaghoz tudom használni, ráadásul ha megszárad átlátszóvá válik, így nem kell túl pontosnak lennem.

  • Decoupage ragasztó 60 ml: 398 Ft   

Nem szoktam külön lakkot használni, mert a ragasztó után is szép fényes marad a lekent felület.

  • Hobby festék 30ml: 348 Ft 

Vízzel oldódik, nem büdös, és tökéletes a kiszerelése kisebb dobozok, tárgyak befestéséhez.

  • Üvegfesték kontúr 20ml fekete :748 Ft

Már régóta nem bajlódom  üvegfestéssel, ám a megmaradt kontúrokat (arany, fekete) gyakran használom. Képkeret díszítéséhez, születésnapi borítékok feliratozásához sőt még a húsvéti tojások kipingálásához is tudtam használni!:)

  • Karton doboz :597 Ft

Ezek a dobozok tökéletesen alkalmasak csomagoláshoz, és bonbonos díszdoboznak is. Akkor használok kartondobozokat, ha nem konkrétan a doboz funkciója lesz később a lényeg.

  • Fa doboz 15*15*7: 1589 Ft

Ez sokkal masszívabb doboz, szóval sokkal jobban fogja bírni a mindennapi megpróbáltatásokat. (pl. ékszertartó, teafiltertartó stb.)

Itt további kellékeket böngészhettek, vásárolhattok.

A bejegyzés trackback címe:

https://becreative.blog.hu/api/trackback/id/tr534460819

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása