ötletek a hétköznapokra

Be Creative!

Be Creative!

Virágba borulva

2014. március 01. - sebidori91

Februárban elkezdett szokásomat folytatom, és továbbra is hozok nektek sok-sok papírvirágos ötletet. Úgy gondoltam, az első márciusi bejegyzésnek ez tökéletes lesz, hiszen most már tényleg azt várjuk hogy a fák és a kertjeink is virágba boruljanak. Ameddig erre várunk, krepp papírból készítsünk egy csodaszép ajtó koszorút. Ez a típusú papírvirág szerintem pont így, tömegben néz ki jól, így nem is tettem a koszorúra egyéb cicomát, csak a virágokat különböző sorrendben. További előnye, hogy a hajtogatás csupán a krepp papír felcsavarásból áll, így már a legkisebbek is besegíthetnek az elkészítésében, amire szükség is lesz, mert ennyi virágot elkészíteni azért nem 1 óra. 

koszorú08.JPG

Amire szükséged lesz: 

  • IDŐ
  • krepp papír (két színből egy-egy tekercs)
  • hungarocell koszorú alap
  • stiftes ragasztó
  • folyékony hobby ragasztó

koszorú01.JPG

Elkészítés: 

A virág méretétől függően (ha nagyot szeretnénk akkor vastag hosszút, ha kisebbet, akkor rövidebbet és vékonyabbat) különböző méretű csíkokat vágunk le a krepp papírból. Kinyújtjuk, félbehajtjuk és elkezdjük feltekerni, a végét pedig stiftes ragasztóval rögzítjük. (részletes, lépésről lépésre képeket itt találtok)

A hungarocell koszorúra bőven teszünk a hobby ragasztóból és rakjuk rá, egyenként elhelyezve, sűrűn a virágokat. Végül szalagot tűzünk rá és felakasztjuk valahova. Készen is vagyunk!:)

koszorú05.JPG

koszorú02.JPG

 

A bejegyzés trackback címe:

https://becreative.blog.hu/api/trackback/id/tr925838576

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása