ötletek a hétköznapokra

Be Creative!

Be Creative!

Vintage álarc

2014. január 13. - sebidori91

Korábbi bejegyzésemben már láthattatok néhány farsangi jelmez ötletet gyerekek számára (itt), most pedig egy igazi csajos szemmaszkot készítettem. Az elkészítés picikét pepecsnek tűnik, de az eredményért igazán megéri egy fél órát rászánni. 

DSC01794.JPG

A hozzávalókat egy egyszerű papír-írószer boltban be tudjátok szerezni, a mintához pedig szalvétát, vagy előre nyomtatott mintát is használhattok. Az egész álarc nagyjából 300 ft-ból megvan. (filccel, mindennel együtt)

álarc01.JPG

Hozzávalók: 

  • fehér szalag
  • fekete tűhegyű alkoholos filc
  • bármilyen vintage minta (szalvéta, díszpapír, vagy nyugodtan nyomtassatok az internetről)
  • átlátszó fedlap

Elkészítés:

álarc02.JPG

Nyomtass egy tetszőleges szemmaszkot, majd rajzold át a fedlapra a körvonalát. Ezután a mintás papírodat, vagy szalvétádat helyezd a műanyag alá, és kezdődhet az igazi munka. Óvatosan, kis mozdulatokkal rajzold át a motívumot, ha biztos akarsz benne lenni, hogy nem mozdul el, a lapra celuxszal rögzítsd a mintád. 

álarc03.JPG

Körbevágás előtt várj legalább fél órát, hogy biztosan ne kenődjön el a tinta. A szemeket érdemes kis, körömvágó ollóval kivágni.Végül lyukaszd ki a két szélén és fűzz bele szalagot. Készen is vagy!:)

álarc05.JPG

A bejegyzés trackback címe:

https://becreative.blog.hu/api/trackback/id/tr735756887

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása