ötletek a hétköznapokra

Be Creative!

Be Creative!

Koszorú dióhéjból

2013. október 18. - sebidori91

Korábban már készítettem egy bejegyzést a dió jótékony hatásairól (ezt itt találjátok), most pedig megmutatom, hogyan használhatjátok fel a dió héját. 

IMG_1207k.jpg

Nagyon szép, dekoratív, őszi koszorút készíthettek belőle. Nincs másra szükségetek, csak egy koszorú alapra, ragasztópisztolyra és rengeteg dióhéjra. A munkát a puzzle- játékhoz tudnám hasonlítani; a feladat, hogy meg kell keresnünk az összeilleszthető dióhéjakat. Kezdetben kicsit pepecs munka, de aztán hamar belejön az ember, az eredményért pedig mindenképpen megéri, hiszen ez nem romlik meg, nem hervad el, örök darab!:)

Úgy érzem, ehhez a bejegyzéshez nem kell túl sok magyarázatot adnom, a képek magukért beszélnek. Ha még is bármilyen kérdésetek lenne, nyugodtan írjatok ide kommentet, vagy a blog facebook oldalán írjatok üzenetet!:)

koszoru22.jpg

IMG_1186k.jpg

Végül, dobjuk fel egy szép, élénk színű vastag szalaggal. Ez lehet zöld, narancssárga, lila, ami tetszik! Érdemes egy egyszerűbb, nem túl fényes szalagot választani a díszítéshez, mert a dió egy természetes anyag, amelyhez inkább valamilyen egyszerűbb anyag illik. 

IMG_1203k.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://becreative.blog.hu/api/trackback/id/tr545572474

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása