ötletek a hétköznapokra

Be Creative!

Be Creative!

Húsvéti programok rossz idő esetén

2013. március 28. - sebidori91

Sajnos egyenlőre úgy tűnik, hogy nem lesz napos hétvégénk, ám ezért még nem szabad hagynunk, hogy elrontsa az idő az az ünnepeket!:) Most összeszedtem három olyan programot, amit nem moshat el eső, nem fújhat el szél! 

Édes


Csokoládé múzeum

Egy igazi édes élményben lehet részünk, ha március 30.-án szombaton ellátogatunk a programra. A 2 órás túra során a résztvevők különleges csokoládékat, bonbonokat kóstolhatnak, miközben megismerhetik a csokoládé történelmét is izgalmas túrát tehetnek a Rákóczi Pincébe. Természetesen saját csokit is készíthetnek az oda látogatók, amit haza is vihetnek. (persze csak ha marad:))

Jegyár: 2.690 Ft

További részletek itt.

Virágos

Ibolya nap Gödöllőn

Ide biztosan nem kell magunkkal vinnünk az esernyőnket, hiszen a csodaszép gödöllői kastély ad otthont a programoknak. Gyerekkel, vagy csak párban is érdemes meglátogatni a rendezvényt, hiszen a rengeteg program mellett megcsodálhatunk több száz különböző fajtájú ibolyát. Ötletes megoldás, hogy minden Ibolya nevű látogató, és mindenki aki ibolya színű ruhát visel 50% kedvezményt kap a belépő árából.

MÁRCIUS 31.
10.00 Kapunyitás a Virágkeringő dallamára, Erzsébet királynő köszönti a vendégeket.
10.30 Erzsébet királyné cercle-t (fogadást) tart a kastély Dísztermében - csak múzeumi belépővel látogatható
11.00 Lúdas Matyi - interaktív mesejáték a Hahota Gyermekszínház előadásában a Díszudvaron
11.20 és 13.00 A kastély urai és úrnői - játékos tárlatvezetés családoknak ibolyagyűjtéssel
12.00 Ibolyától lombhullásig - fotókkal illusztrált előadás virág-történelemről, kertekről, az ehető virágok felhasználásáról, ibolyakandírozási bemutató és kóstoló a Barokk Színházban, belépőjegy: 500 Ft
13.30 Varázsének - interaktív koncert gyerekeknek a Lovardában a Holló Együttes előadásában 800 Ft
15.30 Isaszegi Csata Táncegyüttes fellépése a Díszudvaron
19.00 A Giesseni JLU Zenekar koncertje a Lovardában

Húsvét vasárnapján megrendezésre kerülő Ibolya Nap keretein belül 150 féle különböző Fokföldi Ibolya és más csuporkafélét tekinthetünk meg a Gödöllői Királyi Kastélyban.A rendezvény ingyenes.

További részletek itt.

Messze

II. Szoboszlói Húsvéti Fesztivál

Aki pedig utazni akar, annak ajánlom  a hajdúszoboszlói húsvéti fesztivált. Itt minden lesz, gyerekprogramok, komolyzenei koncertek, stand-up comedy-sek, sőt még Elvis-Beatles tribute showt is láthatnak az odalátogatók.

A háromnapos programról részletes leírást itt találtok.

A bejegyzés trackback címe:

https://becreative.blog.hu/api/trackback/id/tr815178835

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása