ötletek a hétköznapokra

Be Creative!

Be Creative!

Lampion dekorálás

2016. július 22. - sebidori91

Egyre nagyobb divat ünnepségeken, kerti partikon, esküvőkön lamiponokkal dekorálni, ugyanis nagyon látványosak és rengeteg színben elérhetőek. Most egy sima, fehér lampiont dekoráltam ki, hogy ő is feltünő és színes legyen! Nem kell hozzá más csak ragasztó, olló és két csomag krepp vagy selyempapír! 

Vágjunk ugyanakkora méretű köröket a papírból majd folyékony ragasztóval alulról felfelé haladva, sűrűn egymás mellé ragasszuk fel a köröket. Akár ombre lampiont is készíthetünk, ha legalább 3 színárnyalatból vágjuk ki a köröket! Nincs szükség kézügyeszségre, nagyjából egy óra alatt elkészül és gyerekek is nyugodtan segédkezhetnek, hiszen csak ragasztunk! Egy natur lampion jóval olcsóbb mint a színes változatai, így még spórolhatunk is! 

Hol tudsz beszerezni lampiont? 

Ikeában függőlámpa néven tudjátok beszerezni 495 Ft-ért

A Hobby Művész üzleteiben 20-30-40 cm-es nagyságúak közül is választhattok, az ára 290-480 Ft között van.

lampion.JPG

lampion2.JPG

A bejegyzés trackback címe:

https://becreative.blog.hu/api/trackback/id/tr528907868

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása