ötletek a hétköznapokra

Be Creative!

Be Creative!

Karácsonyi kívánságdoboz

2013. november 29. - sebidori91

Amikor a tesómmal tinik lettünk és már magunk akartuk kiválasztani, hogy milyen ruhákat hordjuk, a zenei ízlésünk telesen követhetetlen volt, itthon bevezettük, hogy listát készítünk azokról a dolgokról amiknek örülnénk karácsonykor. Ez nem azt jelentette hogy mindent megkaptunk a listáról, vagy hogy nem lehetett ettől eltérni, csupán egy útmutatás volt az szülőknek, hogy nekünk mire van szükségünk, vagy miből milyet szeretnénk. Biztos vagyok benne, hogy van akiknél ez nem szokás és millió érvet fel tud ellene hozni, de nálunk bevált, szóval én bátran ajánlom mindenkinek!:)

Csupán egy egyszerű dobozra van szükségünk (amiben a mobiltelefonokat kapjuk, üres bonbonos doboz stb. stb. az ilyet érdemes eltenni hátha jó lesz még valamire) csomagolópapírra és celluxra. 

Aki hasonlót szeretne mint az enyém, annak még szüksége lesz arany spray-re és ezüst "wishes" kontúrmatricára. 

kívánság01.JPG

kívánság02.JPG

Ha zárt dobozunk van, sniccerrel vágjunk rá egy rést, ahol be tudjuk dobni a listánkat. 

kívánság03.JPG

Az alját egyszerű háztartási papírba csomagoltam, majd lefújtam arany spray-vel, végül hogy még csillámosabb legyen egy arany csillámspray-vel is:)

kívánság05.JPG

Fújáskor tegyünk alá újságpapírt, hogy ne legyen minden csillámos, végül hajlakkal távolról fújjuk le, hogy a csillámok jól a dobozhoz tapadjanak.

kívánság06.JPG

kívánság08.JPG

kívánság07.JPG

A bejegyzés trackback címe:

https://becreative.blog.hu/api/trackback/id/tr985667972

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása