ötletek a hétköznapokra

Be Creative!

Be Creative!

Dekortapaszt mindenhova

2013. június 04. - sebidori91

Már a korábbi bejegyzéseimben is találkozhattatok a dekortapasszal, most úgy gondoltam, összegyűjtöm hol tudtok  ilyeneket vásárolni és mire tudjátok őket használni. 

Először a blogon található dekortapaszos ötleteket mutatom meg nektek: (az részletekért kattintsatok a képekre)

aji2.jpg

kepeslap1.jpg

mobil87.jpg

  

További szuper ötletekért nézzetek körül a pinteresten: ITT

Keresgéltem a neten, és rengeteg internetes webáruházat találtam ahol különböző méretű/színű/mintázatú dekortapaszok közül válogathatunk. Ezek közül amelyik a legjobban meglepett az az IKEA, ugyanis idén többféle dekortapaszt dobott a piacra. Meglehet nincs 100 különböző méretű és színű, így is talán a legkedvezőbb ajánlatot nyújtja. A csomag tartalma 4 színben harmonizáló tapasz 2490 Ft-ért, amely egy nagyon kedvező ár a többihez képest. Különlegesség a hologramos tapasz, amelynek az ára is alacsony, ám én leginkább csak a szilveszteri buli kellékeként tudnám elképzelni. A dekorella és dekortapasz.hu kínálata iszonyúan nagy, az árak között is igen nagy különbség van. Átlagban elmondható, hogy az egyszerűbb, vékonyabbak olcsóbbak, és minél szélesebb, minél díszesebb annál drágább a tapasz. 

Vásárlás előtt érdemes körbe nézni, melyik webshop kínálata tudja legjobban kielégíteni az igényeinket és a pénztárcánkat mennyire szeretnénk kiüríteni egy-egy ilyen dekortapasz miatt. 

tapasz.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://becreative.blog.hu/api/trackback/id/tr975342471

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása