ötletek a hétköznapokra

Be Creative!

Be Creative!

Tropical stílusú dekorációs ötletek

2019. június 24. - sebidori91

Ha nincs időd szabira menni, vagy csak nem engedheted meg magadnak hogy egy forró tengerparton pihenj, akkor varázsolj otthonodba tropical hangulatot! Összegyűjtöttem néhány könnyen elkészíthető dekoros ötletet, így akár a következő grill bulin bemutatkozhatnak nagyközönség előtt is :D 

Pálmás girland

Letölthető sablont  a képre kattintva éred el. 

tropi.jpg

Ha gyerekek is vannak, akkor elmaradhatatlan szórakozás a Pinata. Töltsük meg cukorkákkal, csokikkal, flitterekkel. Csukott szemmel és egy jókora bottal kell megpróbálni konkrétan szétverni. Karton dobozból nagyon könnyedén össze lehet rakni, majd dekorálhatod krepp papírral vagy akár színes szalvétával is. 

tropi3.jpg

Ha csúnya az asztal lába, vagy csak úgy szeretnéd még színesebbé a környezetet, vegyél 4-5 féle élénk színű krepp papírt, vágd csíkokra és már mehet is fel az asztal szélére:

tropi4.jpg

 

Ha kemény kartonból kivágod ezeket a szuper levélformákat, akkor nagyon hangulatos garlandot vagy háttér dekort tudsz készíteni. A képre kattintva mégöbb sablont elérsz! :) 

tropi5.jpg

Hogyan varázsolj trópusi hangulatot az asztalra? 

Mi sem egyszerűbb! Vágj hárömszögeket dinnyéből, amelyet aztán felhúzol spatulára, a vendégeid könnyedén kiszolgálják magukat és nem kell bajlódnod a tálalással sem! :)

torpi4.jpg

Az ananász elengedhetetlen része a bulinak! Vágd félbe, vésd ki a húsát majd töltsd meg finom gyümikkel. Iszonyú jól néz ki, és a végén mosogatnod sem kell! :)

tropi6.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://becreative.blog.hu/api/trackback/id/tr1814904506

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása