ötletek a hétköznapokra

Be Creative!

Be Creative!

Anyák napi ötlettár

2016. április 23. - sebidori91

Néhány,  gyerekkel is elékszíthető ötletet hoztam. Egyszerűen elkészíthetőek, könnyen beszerezhető alapanyagokból, így óvodások alsó tagozatosok is gond nélkül elkészíthetik.

1. Tavaszi "csokor"

Egy zöld papírt egyszerűen csak harmónikába kell hajtogatni, félbe hajtani majd a összeragasztani, hogy egy ilyen "legyező" szerű formát kapjunk. Az előre megrajzolt virágfej formákat csak ki kell vágni és felragasztani.

mothersday3.jpg

2. Édes csokor

Néhány bonbonra lesz szükség a következő csokor elkészítéséhez. Virágokat készítsük el selyempapíról és a közepére ragasszuk fel a csokikat. Édes és szép is, kell ennél több?

mothersday2.jpg

3. Képeslap

Egy papírra rajzoljunk fel egy virágot és a szirmaiba írjuk bele édesanyánk kedves jellemzőit, hogy miért szeretjük. Egy azonos alakú virágot vágjunk ki (mint amilyet korábban rajzolunk) és csak a középt ragasszuk le a korábban lerajzolt virágra, így a szirmai eltakarják az írásunkat, de felhajtva kiderül mit rejt. 

mothersday1.jpg

4. Képkeretek

Ugye mindanyian emlékszünk arra a pálcára, amivel az orvos a nyelvünket nyomja le, hogy megnézhesse a torkunkat? Na ebből kellene venni jó sokat! Gyógyszertárban kb 9 Ft darabja. Ragasszuk le dekortapasszal, vagy fessük ki, majd ragasszunk össze legalább 8 darabot. A korábban előhivatott fotót erre ragasszuk fel, ez lesz a keret. A hátuljára tehetünk akasztót, így falra is felrakható lesz. 

mothersday4.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://becreative.blog.hu/api/trackback/id/tr498657896

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása