ötletek a hétköznapokra

Be Creative!

Be Creative!

Narancs mécses

2014. december 04. - sebidori91

Ezt az ötletet egy ismerősöm küldte nekem, hogy mit szólok hozzá, rakjam fel a blogra. Nagyon megetetszett, mert narancs az télen mindig van itthon és tök jó, hogy a héját is felhasználhatjuk a karácsonyi dekorációhoz. Ez is egy olyan kis egyszerű ötlet amit gyerekekkel együtt el lehet készíteni, biztos örülni fognak, hogy részt vehetnek a készülődésben. :)

Amire szükségetek lesz:

  • narancs
  • kés
  • tésztaszaggató forma (csillag)
  • mécses amit beleraktok

narancsos10.JPG

 

Egyszerűen csak vágjátok félbe a narancsot, egy kanál segítségével szedjétek ki a húsát egyben, ezt most meg is lehet gyorsan enni. ;) A két fél közül válasszátok ki, hogy melyik tud stabilan megállni, az lesz az alja. A másik tetejére a sütemény kiszúróval szúrjunk ki egy formát -jelen esetben csillagot-. Ez azért fontos, mert majd itt tud a gyertya füstje távozni és nem égeti meg a narancsot. Nagyon jó hangulatot teremt és kellemes narancsos illatot varázsol a lakásba! Próbáljátok ki Ti is! ;)

narancsos12.JPG

A bejegyzés trackback címe:

https://becreative.blog.hu/api/trackback/id/tr536957799

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása