ötletek a hétköznapokra

Be Creative!

Be Creative!

Karácsonyfa-papírból

2014. november 23. - sebidori91

Bevallom, én még annyira nem vagyok karácsonyi hangulatban, ezért apró lépésekben próbálok haladni a készülődéssel. Most egy nagyon kis egyszerű, de nagyon szép hajtogatást hoztam, amivel karácsonyfát készíthettek képeslapra, ajándékra, vagy csak úgy. :)

Hozzávalók:

  • kétoldalt színes papír
  • olló
  • kétoldalú ragasztó
  • szalag (opcionális, ez a masni a csúcson)

kfa12.JPG

Szükségünk lesz egy félkörre, ezt el kell kezdenünk harmónikában hajtani úgy, hogy mindig a csúcshoz igazítsuk a következő hajtást. Kicsit bonyolult leírni, a képek segítenek: (persze,ha még sem egyértelmű, kommenteljetek!)

Végül pedig minden hajtást kétoldalú ragasztóval rögzítünk. Azért ajánlom ezt, mert a folyékony ragasztó könnyen átáztatja a papírt, nem lesz olyan szép. Szalagból készíthetünk egy kis masnit és felragaszthatjuk a csúcsra. 

kfa11.JPG

 

A bejegyzés trackback címe:

https://becreative.blog.hu/api/trackback/id/tr336926753

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása