ötletek a hétköznapokra

Be Creative!

Be Creative!

Farsangi jelmez ötletek

2014. január 08. - sebidori91

Nemsokára kezdődik a farsangi ünnepek időszaka, így most egy olyan bejegyzést készítettem, amelyben néhány könnyen elkészíthető ötletet találtok.

Emlékszem, amikor anyuval készültünk az óvodai, általános iskolai ünnepségekre, mindig nagyon izgatott voltam. Sosem béreltünk semmilyen jelmezt, azok nem is voltak annyira jók, inkább mindig mi -ANYU- csináltuk az otthon található ruhákból és egészen jól sikerültek. Én (többek között) voltam madárijesztő (régi szalmakalap, ócska férfi zakó és néhány foltos nadrág segítségével),

bohóc (piros harisnya, színes felső, nyakkendő, piros haj és tökéletes bohóc smink, az orrom pedig egy fél ping-pong labda) 

dalmata kutyus- a 101 kiskutya hatására- ( az egész öltözékem fehér volt, és fekete matricás papírból vágtunk pöttyöket a ruhámra)

balerina ( tüll szoknya, rózsaszín póló, balett cipő). 

Ezeket a jelmezeket a neten keresgélve találtam, de mindent otthon is el tudjátok készíteni!

5_2.jpg

lamb.jpg

safari-boy_gal.jpg

lego-costume-diy-1009-de.jpg

5c909f25087660da4929d92a27b202ab.jpg

3914392.jpg

dotty-toadstool-costume-craft-halloween-photo-420-FF1008COSTA02.jpg

A képekre kattintva eléritek a képek eredeti forrását. 

A bejegyzés trackback címe:

https://becreative.blog.hu/api/trackback/id/tr565747864

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása