ötletek a hétköznapokra

Be Creative!

Be Creative!

Őszi dekor

2013. szeptember 18. - sebidori91

koszoru2_1.jpg

Nyakunkon az ősz, itt az idő, hogy a lakásunkat is feldíszítsük ennek megfelelően. Még nem igazán volt időm az erődben sétálgatni és színes terméseket, leveleket szedni, ezért most még csak egy benti koszorút mutatok, amelyet néhány megmaradt anyagdarab és hobby festék segítségével el tudok készíteni. 

Viszonylag gyorsan elkészül, így egy sietős hétköznap délután is el tudjátok készíteni! :) 

Hozzávalók:

  • hungarocell koszorú
  • barna hobby festék
  • narancssárga anyagdarabok
  • gyöngy
  • ragasztópisztoly
  • tű/cérna

Elkészítés: 

 Fessétek be hobby festékkel a koszorút, majd hagyjátok megszáradni. Nekem ez nagyjából 1 óráig tartott. Vágjatok az anyagból 15cm-es darabokat, majd egyszerűen a közepén kezdjétek el beráncolni. Fontos, hogy erős cérnát használjunk, mert minél erősebb a ráncolás, annál szebb lesz a virágunk. Hagyjuk, hogy a ráncolás után az anyag spirálosan tekeredjen, és elvarrjuk a cérnát. Ebből csináljunk néhányat. Minél vékonyabb szélességű anyagdarabbal dolgozunk annál kisebb virágokat kapunk. Ragasztópisztollyal rögzítsük a gyöngyöket a virág közepére, végül a virágokat a koszorúra! Készeni is vagyunk! :) 

 

koszoru_2.jpg

Ha nektek is már elkészült az őszi koszorú dekorációtokat, és megosztanátok a blog facebook oldalán, kattintsatok IDE

koszoru3.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://becreative.blog.hu/api/trackback/id/tr25522998

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása