ötletek a hétköznapokra

Be Creative!

Be Creative!

Édes Valentin

2013. február 04. - sebidori91

Még mindig kitartok a korábbi kijelentésemnél, miszerint nem vagyok egy nagy Valentin-nap fan, ám ez a sok szivecskés motívum teljesen megrészegít!:) Nagyon sok cukiság van az interneten és rengeteg új dolog jut eszembe, amit meg kell valósítanom. Nem hiszem, hogy ennek a napnak a pénzről kellene szólnia vagy arról, hogy melyikünk tud nagyobb ajándékot adni a másiknak, ezért is részesítem előnyben az ötletes, szép, hasznos apróságokat. Ilyen ez a kis szívecske is, amelybe apró cukrokat, csokikat lehet rejteni. Remélem Nektek is tetszik!:)

szivecske2.jpg

Hozzávalók:

  • selyempapír (15ft/ív)
  • 10 cm hosszú piros szalag
  • tű,cérna
  • néhány szem francia drazsé

Elkészítés:

Rajzoljunk egy szívformát a papírra (1.kép) és vágjuk ki. (2.kép) Piros cérnával varrjuk körbe (3.-4.kép),- óvatosan, mert nagyon könnyen szakad - de hagyjunk egy ujjnyi lyukat felül. (itt tesszük bele a drazsét) Szórjuk bele az édességet (segítségként használhatunk tölcsért). (5.kép) Éles késsel vagy ollóval vágjunk két kis lyukat a szalagnak, fűzzük át rajta (6.kép) majd kössünk rá egy csinos kis masnit. Készen is vagyunk!:)

TIPP: amivel töltheted még meg: tic-tac, m&m, duna kavics, rágó

szivecske.jpg

Itt szeretném újra megemlíteni, hogy a facebook-on NYEREMÉNYJÁTÉKOT indítottam. Nagyon egyszerű a feladat, lájkolni kell a blogot, megosztani a képet és kész! :) A 200. lájk után sorsolok, és a nyertes választhat egy gyöngytyúk tollból készült fülbevaló vagy egy arany gyöngyös fonott karkötő között. Érdemes megosztani, mert egyelőre csak 20 versenyző van, így elég nagy az esélye, hogy éppen TE leszel a nyertes! (már 179 lájknál tartunk)

Ha érdekel a játék, kattints a képre!:)

nyeremeny.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://becreative.blog.hu/api/trackback/id/tr195062712

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása