ötletek a hétköznapokra

Be Creative!

Be Creative!

1 perces ötletek

2013. február 03. - sebidori91

A mai bejegyzésem tulajdonképpen egy ajánló, hogy miért is jó lájkolni a blog facebook-os oldalát. Korábban már írtam, hogy a 100. bejegyzésem után rengeteg újdonsággal készültem, ezek között volt a facebook-on megjelenő '1 perces ötletek' rovat is. Ide olyan képeket töltök fel, amelyeket a blogra nem rakok ki, mert annyira könnyű elkészíteni őket, hogy egy-két képből érthető mindenki számára. Most ezek közül mutatok Nektek néhányat, hogy aki még nem ismeri a blog facebook-os oldalát, az most kedvet kapjon  ahhoz, hogy megnézze, esetleg nyomjon egy lájk-ot rá. http://www.facebook.com/becreative.blog

Gyöngyös gombostű

gyongytu.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ahogy látjátok, a kép-montázson az elkészítés minden fázisáról van egy kép és a szükséges eszközök is fel vannak tüntetve a fotón. 

Karkötő

karkoto2.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Természetesen, ha valami nem egyértelmű, a képek alá lehet kommentbe kérdezni és valószínűleg 1-2 órán belül választ kaptok!:)

Virág krepp papírból

otperc.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

További képekért látogassatok el ide: http://www.facebook.com/becreative.blog

I

A bejegyzés trackback címe:

https://becreative.blog.hu/api/trackback/id/tr415060610

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása