ötletek a hétköznapokra

Be Creative!

Be Creative!

Fonott karkötő

2013. január 03. - sebidori91

Most, hogy elmúlt a karácsony és még nincs itt a farsangi szezon, sem a Valentin nap, úgy gondoltam, hogy belevetem magam az ékszerkészítésbe!:) Annyi mindent szeretnék még kipróbálni és megvalósítani. A terveim közt szerepel többek között tollas hosszú nyaklánc, többsoros vastag gyöngy karkötő és masnis fülbevaló. A héten el is kell majd látogatnom valamelyik gyöngy boltba, hogy a hozzávalókat megvásároljam. Addig is, most egy viszonylag egyszerű, hétköznapi viseletre ajánlott karkötőt készítettem. 

Elkészítési idő: 20perc

Hozzávalók:

  • 3különböző árnyalatú/színű szalag
  • kapocs
  • szalagzáró

Elkészítés:

Nagyon egyszerű, tegyük egymásra a három szalagot, fogóval nyomjuk a végére a szalagzárót.(1.kép) Fonjuk tetszőleges hosszúságúra, majd a végére is egy szalagzárót tegyünk. A kapocs felrakása nagyon könnyű, csupán egy kis fejű fogóra van szükségetek, amivel szétnyitjátok és bezárjátok a láncszemet, amire a kapcsot kell fűzni. A végeknél kilógó szálakat egy kis gyertyának a lángjánál le lehet égetni. (csak óvatosan!!)

mobil101.jpg

mobil102.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://becreative.blog.hu/api/trackback/id/tr84996380

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása