ötletek a hétköznapokra

Be Creative!

Be Creative!

Ezerarcú csomagolópapír

2012. december 13. - sebidori91

Általában a csomagolópapírhoz való viszonyunk egy tevékenységre szorítkozik, mégpedig a csomagolásra. Pedig mennyi lehetőség van benne! Egy karácsonyi memóriakártyát és egy mágnest készítettem. A memóriakártyát jó program gyerekekkel elkészíteni egyrészt, mert több kéz gyorsabban halad, másrészt a munka után gyorsan ki is próbálhatjuk a játékot!:) A mágnest elkészíthetjük, a saját hűtőnk dekorálására, vagy adhatjuk kísérő ajándékba.

Hozzávalók:

  • csomagolópapír
  • cellux
  • kemény karton (üres pizzás doboz)
  • piros kemény lap

Elkészítés:
A papírból vágjuk ki a kívánt motívumokat, mindegyikből kettőt. (1.kép) A motívum méretével egyező darabot vágjuk ki a kartonból és a piros lapunkból is. (2.kép) Celluxszal mint a négy oldalát rögzítsük, hogy a cellux fele az egyik oldalon legyen, a másik pedig a hátulján. (3.kép)

mobil94.jpg

mobil95.jpg

Hozzávalók:

  • átlátszó fólia
  • mágneslap

Elkészítés:

Vágjunk ki a csomagolópapírból egy tetszőleges méretű darabot, és ezzel megegyező nagyságú mágneslapot. Tegyük rá a képet a mágnesre és a fóliát ragasszuk rá. A felesleges, lelógó darabokat vágjuk le.

mobil96.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://becreative.blog.hu/api/trackback/id/tr674962446

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása