ötletek a hétköznapokra

Be Creative!

Be Creative!

Hungarocell karácsonyfadísz II.

2012. december 04. - sebidori91

Újra egy hungarocell gömb, és újra a decoupage technika.A hungarocell egy nagyon könnyen díszíthető, variálható alapanyag, ezért nagyon szeretek vele dolgozni. Már korábbi bejegyzéseimben megmutattam, hogyan díszíthetjük szalaggal (itt), flitterekkel (itt) vagy akár karácsonyi anyagmaradékokkal (itt). Most, karácsonyi szalvétát használtam a kidekorálására. Ajánlom, hogy nonfiguratív szalvétával dolgozzunk, mert így kevésbé kell odafigyelni, hogy a szalvéta csíkok pontosan illeszkedjenek. 

Kép 922.jpg

Elkészítési idő: 20perc +száradás

Hozzávalók:

  • szalvéta
  • decoupage ragasztó
  • hungarocell gömb
  • arany madzag
  • ecset

Elkészítés:

Vágjuk fel a szalvétánkat csíkokra (1.kép) majd a gömböt kenjük be decoupage ragasztóval (2.kép). A szalvéta utolsó két rétegét távolítsuk el, majd óvatosan rakjuk rá a gömbre, és az ujjunkkal nyomkodjuk rá . (3.kép) Ha szükséges, kenjük le a szalvétát is ragasztóval vagy lakkal.

mobil85.jpg

Az arany madzagot a gömb aljába szúrjuk gombostűvel, (5.kép) felül kössünk rá csomót, majd ezt is tűvel rögzítsük. (6.kép) Végül kössük össze a madzag két végét, és kész is az akasztónk. (7.kép)

mobil86.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://becreative.blog.hu/api/trackback/id/tr184947764

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása