ötletek a hétköznapokra

Be Creative!

Be Creative!

Hungarocell karácsonyfadísz

2012. november 19. - sebidori91

Nagyon szeretem a hungarocellt, mert könnyű vele dolgozni és rengeteg technikával lehet díszíteni. Korábbi bejegyzéseimben már láthattátok, hogyan vontam be szalaggal (itt) vagy flitterrel (itt). Most karácsonyi anyagdarabokkal díszítettem, remélem ez is elnyeri a tetszéseteket.

Elkészítési idő. 30 perc

Hozzávalók:

  • hungarocell gömb
  • karácsonyi anyagmaradékok
  • kés
  • arany madzag
  • olló

Elkészítés:

Válogassuk ki a nekünk tetsző anyagdarabokat (1.kép) majd egy hegyes kés segítségével vágjunk 8 csíkot középről lefelé minden irányba a  gömbbe. (2.kép) - Mintha narancsot hámoznánk-, Vágjunk ki az anyagból egy kb akkora darabot, mint az egyes cikkelyek mérete (inkább nagyobbat, mint kisebbet)(3.kép) majd a kés segítségével tömködjük be a széleket a korábban meghúzott csíkokba. (4.kép) A kilógó anyagdarabokat levághatjuk kis körömvágó ollóval, vagy beletömködhetjük a hungarocellbe is. (5.kép)

mobil63.jpg

Végezetül egy vastagabb arany madzaggal tekerjük körbe a csíkokban, és kössünk a végére egy csomót. Készen is vagyunk! A nagyobb darabokat használhatjuk a lakás díszítésére, a kisebbekkel pedig a karácsonyfát tehetjük szebbé. 

Ha kérdésetek van, nyugodtan kommenteljetek!

mobil64.jpg

Ha tetszik az oldal és a bejegyzés. lájkolj facebookon is, mert azonnal értesülhetsz a legújabb bejegyzésekről!

http://www.facebook.com/becreative.blog

A bejegyzés trackback címe:

https://becreative.blog.hu/api/trackback/id/tr14914581

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása