ötletek a hétköznapokra

Be Creative!

Be Creative!

Cipősdoboz ajándék

2012. november 25. - sebidori91

A mai bejegyzésemben szeretnék ötletet adni arra, hogy mibe csomagoljuk a furcsa formájú ajándékokat, továbbá szeretném felhívni a figyelmet a karácsonyi Cipős doboz akcióra. Ez arról szól, hogy karácsony alkalmával egy cipős dobozt töltsünk meg játékokkal, tisztálkodó szerekkel, csokikkal, tehát mindennel, amire egy nélkülöző gyermeknek szüksége lehet, csomagoljuk be a dobozt, majd adjuk le egy átvevő ponton. A csomagba tehetünk könyvet, színezőt, ceruzát, gyurmát, színes tollakat, tolltartót, fogkrémet, fogkefét, szappant, szivacsot, csokoládét, cukorkát, zoknit, kesztyűt, sapkát stb.. Fontos, hogy a doboz tartalma egy bizonyos korú gyermeké lesz, így ne keverjünk, mondjuk színezőt egy 14 éves kislánynak szánt csomagba, nem biztos hogy örülne neki. Az ajándékra írjuk rá hány éves korú, és milyen nemű lurkónak szánjuk az ajándékot pl.: 11 lány, vagy 9 fiú.

http://ciposdoboz.hu/

Tehát a csomagolás

Elkészítési idő: 20 perc

Hozzávalók:

  • csomagoló papír
  • 1 cipősdoboz
  • cellux

Elkészítés:

A pontos elkészítés menetét nem írom le, mert szerintem a képek nagyon részletesek, ha bármi kérdésetek lenne, nyugodtan írjátok meg!

mobil68_1.jpg

mobil69_1.jpg

A kész csomag: (még kerül bele ajándék)

Kép 783.jpg

Tavalyi:

doboz3.jpg

doobz2.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://becreative.blog.hu/api/trackback/id/tr524924759

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása