ötletek a hétköznapokra

Be Creative!

Be Creative!

Bevásárló lista-mágnes

2012. október 29. - sebidori91

Szerintem, egy ilyen "bevásárló lista" hűtő mágnesre mindenkinek szüksége lenne, mert így azonnal fel tudjuk írni azt, ami épp elfogyott a hűtőből. Nagyon egyszerű elkészíteni és szerintem nagyon praktikus. Mivel a karácsony lassan, de biztosan közeledik (ma már az ország több területén is leesett az első hó) már ideje elkezdenünk gondolkozni az ajándékokon. Azok a  nők, akik maguk intézik a bevásárlást tuti örülnének egy ilyen kis hasznos tárgynak!:)

Elkészítési idő: 20perc (+száradás)

Hozzávalók:

  • szalvéta (kb. 50ft)
  • decoupage ragasztó
  • fekete üvegfesték kontúr
  • jegyzettömb (60ft)
  • mágnes lap
  • fehér dekorgumi
  • hobby vagy pillanatragasztó

Elkészítés:

A fehér dekorgumiból vágjunk ki a jegyzettömb szélességének megfelelő darabot - esetemben 10*7,5 cm - .(1.kép)  A fekete kontúrral írjuk fel a kívánt szöveget: Shopping list, Bevásárló lista, stb...(2.kép). Amíg ez szárad, a mágnes lap fehér oldalát kenjük be vékonyan a decoupage ragasztóval, (3.kép) majd óvatosan a szalvétánkat rakjuk rá, és a közepétől kifele simítsuk rá. (4.kép) Ezután a szalvétánkra is kenjünk egy réteg ragasztót (5.kép). Érdemes várnunk, amíg megszárad a ragasztó, ez kb. 1 óra.

mobil34.jpg

A mágnes lap utolsó fél cm-ját ragasztózzuk be,(7.kép)majd tegyük rá a jegyzettömböt. Végül, a gumilapunk négy sarkára tegyünk egy-egy pont ragasztót (8.kép) és tegyük fel a mágnes lapra. (9.kép) Pár perc száradás után már használható is!:)

mobil35.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://becreative.blog.hu/api/trackback/id/tr154876526

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása