ötletek a hétköznapokra

Be Creative!

Be Creative!

Selyempapír virág

2012. október 28. - sebidori91

Mindig nagyon tetszettek az óriási papírmasé virágok. Sokáig nem tudtam elképzelni, hogy csinálják, ám kutakodtam kicsit az interneten és szerencsére megtaláltam!:) Szerintem azért olyan szuper, mert buli alakalmával is díszíthetünk vele de akár karácsonyi girlandnak is el tudom képzelni. 

Elkészítési idő: 5perc/db

Hozzávalók:

  • selyempapír
  • madzag
  • piros kötöző szalag

Elkészítés:

Vágjunk ki négyzeteket a selyempapírunkból. (min.6-ot tegyünk egymásra) (1.kép) Ezeket hajtogassuk harmonikába (2.kép), majd középen kössük meg egy madzaggal. (3.kép) Ezután a két oldalt óvatosan húzzuk szét (4.kép) és a rétegeket szedjük és hajtsuk a közepe felé. (5.kép) Vigyázzunk, mert ez a papír nagyon könnyen szakad. Ezután már csak az utolsó simításokat kell elvégeznünk a virágunk szirmain, állítsuk be mindegyiket úgy, hogy szépen álljanak. (6.kép)

virag1.jpg

Ha girlandot készítünk, kisebb papírral dolgozzunk. Szépíteni lehet még a szirmain, hogy ha miután harmonikába hajtottuk, kerekre vágjuk mind a két végét. Tűzőgéppel könnyen a piros papírszalagunkra tudjuk erősíteni. 

virag2.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://becreative.blog.hu/api/trackback/id/tr734874959

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása