ötletek a hétköznapokra

Be Creative!

Be Creative!

Nászajándék

2014. július 22. - sebidori91

 

Nem egyszerű esküvőre ajándékot választani, hiszen egyszerre kell az ajándéknak frappánsnak, egyedülállónak és emlékezetesnek lennie. Sokan pénzt adnak ajándékba, hiszen ezt biztosan arra költi az ifjú pár, amire szeretné. De! Ezt is lehet ötletesen köríteni, íme néhány tipp, hogyan: 

A hétvégén mi is esküvőn voltunk és néhány nap gondolkodás, ötletelés után egy zsebkendőtartót adtunk, amibe zsebkendő helyett, pénzt hajtogattunk. Ezeket egyszerű celluxszal rögzítettük egymáshoz, és hogy még nagyobb legyen a meglepetés, elsőként egy zsebkendőt húzhatott ki a menyasszony és csak ezután derült ki mit is rejt a dobozka:) A dobozt decoupage technikával díszítettem, ezt később is funkcionalitásának megfelelően, zsebkendőtartóként lehet használni. Így adtunk mi maradandót és hasznosat egyben. 

 

nászajándék01.jpg

nászajándék03.jpg

nászajándék02.jpg

És hogy hogyan is nézett ki ez gyakorlatban? Nézzétek meg a rövid videót: 

 

További ötletek:

 

A bejegyzés trackback címe:

https://becreative.blog.hu/api/trackback/id/tr866535595

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása