ötletek a hétköznapokra

Be Creative!

Be Creative!

Megtervezett készülődés

2013. november 19. - sebidori91

A karácsonyi őrület megállíthatatlanul közeleg. Karácsonyfák a bevásárlóközpontokban, karácsonyi csomagok a drogériák polcain és villogó-éneklő mikulások a sarki kisboltban. Idén megpróbálok minden rendszerezetten (vagy legalábbis rendszerezettebben, mint eddig) és időben elkészíteni, ehhez hozzá tartozik a karácsonyi ajándékok beszerzése is. 

Nem vagyok az a típus, aki mindent az utolsó pillanatra hagy, de néha elkövetem azt a hibát, hogy össze-vissza vásárolok mindent mindenkinek, mert nem tudom észben tartani hogy eddig kinek mit vettem, vagy mit kezdtem el. Ezért idén használni fogok egy karácsonyi tervezőt, amiben szépen nyomon tudom követni az eseményeket. Pár hónapja büdzsét is elkezdtem írni, ezt a jó szokásomat a karácsonyi vásárlásoknál is alkalmazni fogom, így tutira nem fogok kifutni a keretből. 

Ha szeretnétek idén időben elkezdeni a készülődést és úgy érzitek szükségetek van egy ilyen tervezőre, akkor az oldalon három közül is választhattok. Csak nyomtassátok ki, és már kezdődhet is az adventi őrület!:)

A teljes méretért kattintsatok a képekre!

tervezo3.jpgtervezo.jpg

tervező2.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://becreative.blog.hu/api/trackback/id/tr15644457

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása