ötletek a hétköznapokra

Be Creative!

Be Creative!

Karácsonyfa papírból

2012. november 05. - sebidori91

Ez egy végtelenül egyszerű, de nagyon aranyos kis karácsonyfa, amely tökéletes dísze lehet az ünnepi asztalnak. Gyerekek is elkészíthetik, nem kell hozzá más csak papír, olló meg egy pár színes filc a díszítéshez!:)

Elkészítési idő: 20perc

Hozzávalók:

  • 2db A/4es sötétzöld félkemény papír ( 55-75ft/lap)
  • cellux
  • körző
  • olló
  • filcek, arany üvegfesték kontúr, vagy csillogó zselés tollak

Elkészítés:

Attól függően, hogy mekkora karácsonyfát szeretnénk, rajzoljunk körző segítségével különböző méretű köröket a lapjainkra, majd ezeket vágjuk ki. (1.kép) Vágjuk félbe őket (2.kép) és hajtsuk őket kúp alakba. (3.kép) Vágjunk le a celluxból egy kis darabot és ragasszuk fel a félkörlap egyik végéhez úgy, hogy a ragasztós fele felénk nézzen.(4.kép) Ekkor hajtsuk rá a másik lapját. (5.kép) Így, a ragasztó rejtve marad, és nem rondítja a fenyőnket. Ezután a kúpokat nagyság szerint tegyük egymásra. Esetleg, ha szeretnék rögzíteni, akkor hobby ragasztóval ragasztózzuk be a kúpok belső felén pár pontot és így rakjuk egymásra. (6.kép)

mobil39.jpg

Végül, én arany üvegfesték kontúrral pöttyöztem be, de természetesen ugyan olyan szép, ha ez csillogó zselés tollal vagy filccel csináljuk! A díszítés a fantáziánkra van bízva!:)

mobil40.jpg

Ha tetszett a bejegyzés, vagy a blog lájkol facebookon is!:) http://www.facebook.com/becreative.blog

A bejegyzés trackback címe:

https://becreative.blog.hu/api/trackback/id/tr624891953

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása