ötletek a hétköznapokra

Be Creative!

Be Creative!

Valentin-napi hangulatban

2013. január 29. - sebidori91

Még soha életemben nem gondoltam ennyit a Valentin-napra. Sőt, kifejezettem nem is kedveltem soha. Viszont mostanában annyi cuki szivecskés dolog jut az eszembe, hogy muszáj ezzel foglalkoznom! Itt is szeretném leszögezni, hogy a Valentin-nap nem csak a szerelmeseké, hanem mindenkié, aki szeret valakit, legyen az anyu, apu, tesó, barátnő. 

karkotok2.jpg

Most az ünnepi napra hangolódva készítettem két szuper cuki karkötőt:)

Elkészítési idő: 20perc/db

1.Piros

Hozzávalók: 

  • drót
  • fekete gumis damil
  • vörös gyöngy

Elkészítés:

Formáljunk a drótból szív alakot (1.kép), majd erre fűzzük fel a gyöngyöket. (2.kép) Ha a gyöngyök rajta vannak, a drót végét fogóval picit hajlítsuk vissza, így nem esnek le róla. A damilt duplán mérjük és hurokkal tegyük fel a szív egyik csücskébe. A másik csücskéhez pedig kössük hozzá. Ezt a barátnődinek is elkészítheted, mert a gumis damil mindenkinek a kezére illeszkedik és nem csak Valentin-nap alkalmából hordható!:)

karkoto3.jpg

2. Fekete-ezüs

Hozzávalók:

  • fekete bőr, vagy kézműves zsineg
  • 4 fekete fényes, nagyobb szemű gyöngy (100ft/cs)
  • 3 db ezüst szív (50ft/db)
  • kapocs
  • csomófogó (100ft/8db)

Elkészítés:

A zsineg első harmadára csinálj egy csomót (1.kép) majd szépen sorban fűzd fel a gyöngyöket. (2.kép) A gyöngyök után megint csomó, majd a madzag két végét csomófogóval zárd. 

karkoto1.jpg

Ha tetszenek a karkötők nyomj egy lájkot a facebook oldalamra is, ITT. Érdemes benézni, mert most NYEREMÉNYJÁTÉKOT indítottam, ahol fülbevalót nyerhetsz!!:)

A bejegyzés trackback címe:

https://becreative.blog.hu/api/trackback/id/tr305051104

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása