ötletek a hétköznapokra

Be Creative!

Be Creative!

Amit nem tudsz abbahagyni: Oreós bonbon

2017. március 18. - sebidori91

Kezdő konyhatündérek figyelmébe ajánlanám a következő receptet. Iszonyatosan könnyű és legalább ennyire finom bonbont készíthettek 20 perc alatt. 

oreo7.jpg

Mire lesz hozzá szükséged? 

  • 32 db oreo keksz
  • 1 doboz philadelphia krémsajt
  • 2 tábla fehér csoki
  • ehető dekorgyöngy

Tedd a kekszet és a krémsajtot egy darálóba, daráld egynemű krémmé. Formálj belőle pici gömböket. Másfél tábla csokit mikróban olvassz fel másfél perc alatt, majd folyamatos keverés közben add hozzá a maradék fél táblát. (+ egy kis dió olajat adhatsz hozzá, hogy lazább legyen, de el is hagyható ez a lépés) Két villa segítségével hempergesd meg a bonbonokat a fehér csokis mázban. Ha túl puhák a gömbök, akkor a csoki mártás előtt tedd a hűtőbe egy fél órára. A fehér csoki máz gyorsan megszilárdul, ezért hamar szórd be dekorgyöngyökkel. Isteni finom! Kívül roppanós, beül lágy, puha csokis! Kedvenc! 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://becreative.blog.hu/api/trackback/id/tr9212349633

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása