ötletek a hétköznapokra

Be Creative!

Be Creative!

Esküvői meghívó DIY

2016. április 03. - sebidori91

A hétvége a facebook oldalamon az esküvői készülődésről szólt. Rengeteg tippet, ötletet és DIY leírást láthattatok az elmúlt napokban, most pedig egy saját ötletet hoztam Nektek! Készíts egyedi esküvői meghívót! Szinte bármilyen ötlet megvalósítható, csak figyelni kell a részletekre és fel kell készülni, az esetleges hiba lehetőségekre! (mindenből min. plusz egyet vegyetek! )meghivo04.JPG

Mikor érdemes házilag készíteni? Nagyjából 20 maximum 30 darabot tudtok (szerintem) úgy elkészíteni, hogy a végére ne utáljátok meg az egészet! Ennél nagyobb darabszámnál érdemes igénybe venni az előre rendelhető meghívókat. 

Milyen alapanyagokat használjak? Az elmúlt pár hét tapasztalata az, hogy elég nehéz találni jó lelőhelyeket! Papírokat érdemes papír írószerben venni, mert nagyobb a választék és olcsóbb mint bármely másik hobby boltban. Szép strassz követ szinte lehetetlen találni, mert mindenhol műanyag, olcsó kinézetű és túl nagy strassz kövek vannak. Véletlenül találtam rá, a Claire's üzletében apró, igényes és szépen csillogó kövekre, amiket eredetileg test ékszerként árulnak, tökéletesek papíron is! Csipkéhez mindenképpen a méteráru boltok ajánlom, óriási választék és megfizethető árak! (1 m kb 70-120 ft bár ez a keskenyebb, 2cm csipke) 

 meghivo03.JPG

Szerintem érdemes úgy készíteni, hogy egy feltűnő és hangsúlyos darab legyen a meghívón (jelen esetben ez a csipke) és a többi kisebb, színben harmonizáló, szolidabb kiegészítő(mini masnik apró strasszkővel, apró gyöngystrasszok) jelenjen meg több helyen. 

Mennyibe kerül? Nem mondom, hogy sokkal olcsóbb, mint előre megrendelni, de az biztos hogy közös élmény az elkészítése, illetve mindegyik egyedi darab lesz! Úgy számolhattok, -kiegészítőktől függően) hogy nagyjából 300-500 Ft között mozog így egy darab meghívó ára. Ezen persze lehet faragni, ha nem sajnálsz időt és energiát fektetni a megfelelő lelőhely megtalálásába. 

+ötlet: egy fotó az ifjú párról még személyesebbé teheti a meghívót, illetve ha fotósarkokkal teszitek bele a képet, kivehető ajándék lehet belőle. 

meghivo01.JPG

A bejegyzés trackback címe:

https://becreative.blog.hu/api/trackback/id/tr598556508

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása