ötletek a hétköznapokra

Be Creative!

Be Creative!

Húsvéti tojás dekoráció

2016. március 14. - sebidori91

Az üzletekben rengeteg, már kidekorált tojást vásárolhatunk, de magunk is készíthetünk igen mutatós darabokat egyszerűen, gyorsan. Én most csak festékekkel díszítettem a tojásokat, de úgy gondolom, ezek is mutatósak lesznek majd egy barka csokorra aggatva. 

vintagetojas04.JPG

Csupán hungarocell tojásokra lesz szükségünk illetve pasztell és arany színű akrilfestékekre.+ fogkefe!!! :)

A kis hungarocell tojások oldalán körben van egy csík, amit egy reszelő segítségével pillanatok alatt el lehet tüntetni, így szép, homogén felületet kapunk. Fessük be a tojásokat a kívánt színnel, majd ha a felével kész vagyunk, szúrjuk rá egy fogpiszkálóra, amit előzőleg beleszúrtunk egy hungarocell táblába, így ki tudjuk festeni a kimaradt részeket. Száradás után mártsuk a fogkefét az arany festékbe és az ujjunk segítségével spricceljük a tojásokra. Száradás után ragasztópisztollyal rögzíthetjük az akasztót. Készen is vagyunk a saját készítésű vintage stílusú tojás dekorációkkal! :)

A bejegyzés trackback címe:

https://becreative.blog.hu/api/trackback/id/tr808477004

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása