ötletek a hétköznapokra

Be Creative!

Be Creative!

Ragyogó díszek

Hungarocell karácsonyfadísz III.

2015. november 22. - sebidori91

Ismét egy újabb karácsonyfadísz hungarocellből, ami jól példázza, hogy a lehetőségek tárháza végtelen. Most a Pepco üzletében lehet vásárolni natúr hungarocell gömböket, amiken a felakasztáshoz szükséges izé (nem tudom mi a neve?!) rajta van, így az eredmény még professzionálisabb lehet. (4 db 360 ft nagyobb, kb 10 cm átmérőjű)

csdiszek04.JPG

Most mit használtam: 

  • arany/fehér sodrott zsínór 4,5 m
  • kb 4 méter arany flitter
  • ragasztópisztoly
  • hungarocell gömbök

Egyszerűnek tűnik, de annyira azért nem az. A sodronnyal készített gömbnél minden sort rögzítettem a ragasztópisztollyal, a flitteresnél azonban olyan 3 cm közönként már kellett. Sokkal könnyebben csúszkáltak a flitterek. Ha korábban lefestjük a gömböket arany akrilfestékkel akkor kevésbé látszanak a pontatlanságok.

Elég sok ragasztó fogyott közben, szóval mielőtt belekezdünk, tankoljunk fel, nehogy úgy járjunk, mint én....a harmadik gömb elkészítésére már nem volt elegendő ragasztóm...bosszankodtam nem kicsit. Az ember előkészül, előpakol, megvesz mindent, erre elfogy a ragasztó, ami nélkül nem tud tovább haladni. Bosszantó. 

További ötletekért kövessetek facebookon, vagy pinteresten

A bejegyzés trackback címe:

https://becreative.blog.hu/api/trackback/id/tr758098148

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása