ötletek a hétköznapokra

Be Creative!

Be Creative!

Asztal rendszerezés

2015. augusztus 01. - sebidori91

Még csak augusztus elseje van, de aki idejében elkezd készülődni az iskolakezdésre, az még a tömeg előtt beszerezheti a hozzávalókat. Ezekkel a rendszerezési ötletekkel nem csak rend lesz az asztalokon, de talán jobb kedvvel ülnek majd le hozzájuk a gyerekek. (vagy mi magunk?:))

suli.jpg

Ez a kis irószer-rendszerező kartondobozokból és wc papír gurigákból könnyen elkészíthető.

suli2.jpg

Letisztult színek, néhány kis vödör a tollaknak/ceruzáknak és egy fali üzenőfal. Néhány színes papír és már is izgalmassá tettük az emlékeztetőinket. 

suli4.jpg

 

Ha keskeny az asztal, tehetjük falra is a toll/ceruzatartókat. (+ legalább az asztal takarításánál ezeket nem kell lepakolni ;) )

suli3.png

Az apróságoknak hasznos lehet egy kis mágnesfal, így biztosan nem tűnnek el a pici kapcsok, hegyezők...

suli5.jpg

Ha nincsen, vagy csak kevés fiókja van az asztalnak, akkor ezek a nagyobb mappák jó alternatívái lehetnek a rendszerezésnek.

A bejegyzés trackback címe:

https://becreative.blog.hu/api/trackback/id/tr367670850

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

BNati 2015.08.12. 17:43:20

Nálam szinte mindig az asztal az a helye a lakásnak, ahol a legtöbb a tennivaló. Napról napra felhalmozódnak rajta a tárgyak, és muszáj őket összerendszerezni, mert egy kupis asztal nem éppen esztétikus látvány. Nemrég vettünk egy ilyen kisszekrényt, ami segít abban, hogy ne minden az asztalon halmozódjon fel. vertespapir.hu/index.php?id=termekek&product=gorgos_kontener-ykh05-1-3-3-3_fiok_osztceruzatarto_fiok_kozpzar_dio&art_id=12909 Szerintetek jól jártam vele? :)
süti beállítások módosítása