ötletek a hétköznapokra

Be Creative!

Be Creative!

Dekoráljunk gyertyát 5 perc alatt!

2015. április 18. - sebidori91

A neten már régóta terjed egy kép, amin zsírpapír és hajszárító segítségével dekorálnak gyertyát. Sokáig halogattam, ennek a kipróbálását, mert azt gondoltam nagy macera lesz. Hát nagyot tévedtem, nagyjából 5 perc alatt kész van az általad megálmodott egyedi gyertyád, és még kézügyesség sem kell hozzá!! :) 

gyertya10.JPG

Mi kell hozzá: 

  • nagyobb, hengeres gyertya (kik 290 Ft)
  • szalvéta
  • olló
  • hajszárító
  • sütőpapír ( zsírpapír)

Szóval, csak kivágjuk a kívánt mintát a szalvétáról, helyezzük rá a gyertyára, (mint a decoupage technikával, távolítsuk el a hátsó két réteget, hogy csak egy lehelet vékony, mintás szalvétánk maradjon) erre pedig a zsírpapírt. Ezt fogjuk össze hátul, olyan szorosan hogy a kép ne tudjon elmozdulni. A hajszárítót a legmelegebbre állítjuk és 1-2 perc alatt ráolvasztjuk a gyertyára. Óvatosan levesszük a zsírpapírt és készen is vagyunk! Van egy egyedi, gyertyánk, amit 5 perc alatt készítettünk el. Ezek után már nem kell a decoupage technikával szenvedni. Én most tuti beszerzek még pár ilyen gyertyát és készítek egy jó kis tavaszi készletet! ;)



 

A bejegyzés trackback címe:

https://becreative.blog.hu/api/trackback/id/tr267378848

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása